Sæson-menu
Kylling - Bøgehat
Confiteret kylling serveret med
sprøde salater, syltede bøgehatte,
hasselnødde mayo og friske spirer
Lange - Asparges
Pocheret lange anrettet på dampet asparges serveret med sauce af Vesterhavsost
skilt med dildolie
(Kan bestilles som både forret og hovedret)
Kalvemørbrad - Spinat
Bøf af kalvemørbrad med grillet forårsløg, spinatpure og bagt rødløg, hertil
små kogte kartofler og kalveglace
Rygeost - Ramsløg
Rørt rygeost og ramsløgs olie,
sprød fennikel og radise, hertil surdejskiks Vinanbefaling:
Rabarber - Hvid Chokolade
Hvid Chokolade panna cotta med rabarber gele, rabarber sorbet, rabarber courd, knas med hvid chokolade samt sprød twill
3 retter kr. 399,-
4 retter kr. 465,-
5 retter kr. 518,-
Forretter
Færgekroens Fiskesuppe kr. 128,-
Cremet fiskesuppe med fyld af lange,
laks og sej toppet med julienne urter
samt grøn olie
Røget Laks kr. 118,-
Varmrøget laks med peberrodscreme, salat af glaskål, grøn olie samt sprød hvedechips
Tigerrejer kr. 118,-
Gambas al ajillo - tigerrejer i hvidløg/chili olie serveret med aioli.
Serranoskinke kr. 108,-
Skiver af Serranoskinke serveret med mandelpesto, soaymandler og syltede rødløg, samt friske spirer.
Alle forretter serveret med brød og smør
Fisk - Hovedret
Lange kr. 278,-
Pocheret lange med dampet asparges og forårsløg, serveret med sauce af Vesterhavsost skilt med dildolie. Serveres med hvide kartofler
Færgekroens Fiskesuppe kr. 248,-
Cremet fiskesuppe med fyld af lange, laks
og sej toppet med julienne urter samt grøn olie
Laksesalat kr. 175,-
Den store forret eller den lille hovedret
Salat med stykker af varmrøget laks, dampet asparges, syltet rødløg og røget mandel – serveret med sauce verte og brød/smør
Hovedretter
Oksefilet 250 g. kr. 318,-
Grillet 250 g. oksefilet med fedtkant serveret med stegte svampe med rødløg og persille, hertil pebersauce og pommes frites
Wienerschnitzel kr. 225,-
Af kalveinderlår. Serveres med pommes saute og smørsauce, samt ærter
Braiseret Nakke kr. 238,-
Braiseret grisenakke serveret med kroket af nakke med ramsløg, presset pastinak, grillet asparges, bagt rødløg, smørstegte kartofler og flødelegeret skysauce.
Kalveculotte kr. 248,-
Skiver af langtidsstegt kalveculotte serveret med spinatflan, dampet forårsløg, honning/timian glaseret gulerod,
syltet gulerod, samt kartoffel Macaire
og timiansauce
Kylling kr. 228,-
Pankopaneret stegt kylling serveret med
presset pastinak, honning/timian glaseret gulerod, grillet asparges og rabarberkompot, smørstegte kartofler vendt med krydderurter
samt timiansauce
Vegetar kr. 218,-
Vegetarisk bøf af kikærter og bulgur med krydderurter – paneret og friteret, hertil spinatpure, spinatflan og dampet forårsløg, smørstegte kartofler og mandelpesto
Dessert / Ost
Chokolade - Havtorn kr. 108,-
(glutenfri)
Chokolade Marquis, letfrossen chokolademousse, serveret med havtornskompot og havtornssorbet
Citronfromage kr. 98,-
Citronfromage anrettet i glas med confit af citron, brændt hvid chokolade, sprød mandelkiks og vaniljecreme
Vaniljeis kr. 98,-
Hjemmelavet vaniljeis med karamelliseret hasselnød serveret med karamelsauce og sprød twill
Pandekager m is kr.128,-
2 lune hjemmelavede pandekager med vaniljeis og appelsinsauce samt ristede mandelflager
Thise Oste kr. 128,-
3 forskellige Oste fra Thise Mejeri, med
syltede nødder og rabarberkompot, samt hjemmelavede kerne kiks
Børnemenu
For børn under 12 år
Fisk og pommes frites kr. 98,-
1 pandestegt fiskefilet med pommes frites, gulerods- og agurkestave
Kylling nuggets kr. 78,-
Med pommes frites, gulerods- og agurkestave
Pasta med kødsovs kr. 98,-
Hjemmelavet kødsovs med frisk båndpasta
Børne Is kr. 78,-
Vaniljeis vendt med karamel toppet med hasselnøddeknas